“Over” ons praten

Een van de onderwerp(en) op een van de facebook groepen waar wij GEEN lid van zijn of waren was:
kent iemand de fokker Doodlehome uit Lutten……..?“.
Voor alle duidelijkheid “wij” zijn dus die fokker Doodlehome uit Lutten.

Een detail van deze printscreen is dat je op dit printscreen kan zien hoeveel reacties er op het moment van nemen van de printscreen al waren, namelijk 89. Het uiteindelijke reactie aantal werd vele malen hoger. Hier meer over de plaatser Marielle Koemans van dit onderwerp.

De printscreen hieronder heb ik van een relatie ontvangen.

Hieronder onze Marktplaats tekst waarbij toen de kleintjes waren geboren de tekst is aangepast in “op 27 november zijn bij ons 10 Labradoodle pupjes geboren etc.”. Zoals je kan lezen GEEN woord over autisme of kinderen.

Rond ±27 november 2017 wordt ons nestje multi-gen Labradoodle verwacht. De kleuren die we kunnen verwachten zijn crème, chalk, zwart en bruin. De pupjes zijn bij ons in huis geboren, in de woonkamer, en groeien hier gedurende de 8 weken samen met ons op. De kleintjes maken deel van ons gezin en dagelijkse leven. Wat betekend multi-gen? Het betekend dat alle kenmerken reeds vastgelegd en zijn bevestigd!

Uiteraard worden ze meerdere malen ontwormd, worden gevaccineerd en vanzelfsprekend ook gechipt. De pups krijgen een Europees gesealed paspoort met gezondheidsverklaring & klinische keuring. Maar naar onze mening en inzicht is dat we super actief binnen en buitenshuis socialisen zodat de basis voor een stabiel leven alvast door ons is gelegd.

De kleintjes krijgen bij ons KVV (vers vlees) en geperste brok te eten en zijn al bench getraint en we zijn gestart met zindelijkheidstraining.

Wij vinden de Labradoodle is een ideale gezinshond. Makkelijk op te voeden, super slim met een vacht die niet tot nauwelijks verhaard. Voor de vachtverzorging helpen en begeleiden wij u graag voor wat betreft het onderhoud van uw Labradoodle vriend(in). Lissy-Marion is al meer dan 35+ jaar vachtspecialist en geeft internationaal o.a. seminairs en workshops over de vachtverzorging bij alle Doodles zodat jezelf je eigen Labradoodle kan verzorgen.

Op onze website: www.doodlehome.nl is regelmatig veel (dagelijks) nieuws en informatie te vinden. Regelmatig nieuwe foto’s, videos en actuele informatie zodat u vanaf het eerste moment erbij betrokken bent. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor alle Labradoodle vragen!

Onze Doodles worden ingezet in de fokkerij wanneer o.a. de gezondheidstesten zoals HD & ED & patella luxatie zijn gedaan. Gezondheid van onze Doodles staat voor ons op nummer 1.

Labradoodles Doodlehome
Dedemsvaartseweg Noord 16
7775 AG Lutten
(op de rand van Lutten en Dedemsvaart | Overijssel)
Tel. 0523 681612 | 06 46 83 55 62

www.doodlehome.nl

En toen ging het weer verder met smaadschrift en laster van, Australian Labradoodle eigenaresse van de kennel “Upsidedown” fokster Monique D Koelewijn,  eigenaresse van 20 fokdieren. Ook zij heeft nimmer contact met ons gehad.  Monique D Koelewijn geeft workshops waaronder over vachtverzorging en zoals bekend doet Lissy-Marion Brouwer het geven van o.a. (internationale) workshops al meer dan 35+ jaar en de laatste jaren met name de Labradoodles. BROODNIJD?

(bron: website www.australian-labradoodle.nl )

De printscreen hieronder heb ik van een relatie ontvangen.

En wederom werd er door de leiding, beheerders van de facebook groep niet ingegrepen. En wederom werd verwezen naar de website van Jack Vanderwijk. En je ziet vervolgens dat er meteen naar zichzelf wordt verwezen als zijn de “goede” fokker voor pupjes. BROODNIJD?

Wij kunnen, zouden we dit willen, van geen enkele facebook groep over Labradoodle lid worden.

De printscreens hieronder heb ik van een relatie ontvangen.

Deze printscreen spant de kroon want we hebben nimmer met deze Mevrouw gesproken.

Onze feiten publicatie hier op deze website gaat zeker de komende tijd verder.

Deel dit

Eén gedachte over ““Over” ons praten”

Reacties zijn gesloten.